CelebriT

Bikiny slavných

5. června 2008 v 13:38 | teriček :D
Lindsay Lohan
Paris Hilton
Nicole Richie
Nicole Scherzinger (Pussycat Dolls)
Britney Spears
Rihanna
Pink
Ashlee Simpson
Kelly Clarkson
Nelly Furtado
Jessica Simpson
Drew Barrymore
Cameron Diaz
Keira Knightley
Jessica Biel
Kirsten Dunst
Charlize Theron
Gisele Bündchen
Alessandra Ambrosio
Adriana Lima

Hilary má super brýle!

11. května 2008 v 16:23 | Terezicinka
Takže pokud by jste na ně narazili někde v obchodě v jakémkoli tak mi písněte zdělte mě to ju!!Postě je musím mít!!
Hilary Duff
Hilary Duff
Hilary Duff
Hilary Duff
Hilary Duff
Hilary Duff
Hilary Duff
Hilary Duff
Hilary Duff
Hilary Duff

Chanel Iman v NY

6. dubna 2008 v 13:41 | terinka

-Vanessa Anne Hudgens-

5. dubna 2008 v 13:39 | terinečka

Fotky katie Holmes

4. dubna 2008 v 13:38 | terinečka

Vick se syny ( Brooklyn, Romeo, Cruz ) se vrací do Británie

4. dubna 2008 v 13:37 | terinečka

Vicky se syny jsou zpět v mateřské Anglii, aby podpořili manžela a otce Davida Beckhama při zápase Anglie proti Francii.

Beckhamovo objevení na anglické soupisce se stalo bodem zájmu fotbalových fanouškù celého svìta. Ale Fabio Capello, anglický manažer, řekl, že to nemá co dìlat s Beckhamovou osobností.
Není to mùj styl povolat nìkoho, abych mu tím udìlal laskavost. Chápu národní posedlost Beckhamem, ale já jím posedlý nejsem. Vybral jsem si ho, protože věřím, že pro tým bude užitečný.
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham

Lindsay na obědě

3. dubna 2008 v 13:36

Lindsay LohanLindsay LohanLindsay LohanLindsay LohanLindsay LohanLindsay Lohan

Ashley Tisdale na nákupech

31. března 2008 v 13:33 | terinečka

Vypadá skvěle!

Ashley TisdaleAshley TisdaleAshley TisdaleAshley TisdaleAshley Tisdale

celebrit v šatech

31. března 2008 v 13:33 | terinečka
Teri Hatcher
Nicole Richie

nicole + cofe

31. března 2008 v 13:32 | teriček :D
Nicole RichieNicole RichieNicole Richie

christinka

30. března 2008 v 13:32 | terinečka
Christina AguileraChristina AguileraChristina AguileraBaby SuppliesChristina Aguilera with Jordan BratmanChristina Aguilera with Jordan Bratman

Vanessa Anne Hudgens

29. března 2008 v 12:39 | terinečka

x-tina s brýlkama

27. března 2008 v 18:42 | terka

Christina Aguilera with Jordan BratmanChristina Aguilera with Jordan BratmanChristina AguileraChristina Aguilera

O katie

25. března 2008 v 18:09 | terinečka
Datum narození:
18.12.1978
Místo narození:Toledo, OH, USA
Znamení: Střelec
Kate Noelle Holmes se narodila 18. prosince 1978 v Toledu (stát Ohio) v rodině právníka Martina a hospodyně Kathleen. Katie je nejmladší z rodiny - má ještě bratra a tři sestry. Již na střední škole se začala věnoval divadlu. Byla velmi talentovaná a pochopila, že chce-li uspět, musí začít jednat. Vydala se tedy do New Yorku na národní shromáždění modelů a talentů. Tam se setkala s manažerem talentů, který jí řekl, aby se vydala do Los Angeles na natáčení pilotního dílu k novému seriálu. "Toledo je jen o trochu větší než Capeside, ale je dost podobné. Jsem holka z malého města, stejně jako Joey. Na střední škole jsem také neměla kluka. Byla jsem trochu uličnice a také nejmladší z rodiny, takže jsem si myslela, že vím všechno. Stejně jako Joey jsem dělala hodně chyb, ale naštěstí jsem neměla v životě tolik tragédií jako ona." Při své první profesionální práci oslnila ředitele castingu pro film "The Ice Storm" (Ledová bouře). Film režíroval A. Lee, hráli v něm hvězdy jako Kevin Kline, Sigourney Weaver a Elijah Wood a na filmovém festivalu v Cannes vyhrál cenu za scénář. Film pojednával o sexuální revoluci v 70. letech a Katie hrála milenku Toby Maguira. Při konkurzu na seriál "Dawson's Creek", poslala videokazetu se svou nahrávkou z Toleda a když jí volali ohledně schůzky, odmítla. Nechtěla nechat ve štychu její spolužáky s nimiž měla plánovanou akci. Naštěstí producenti změnili časový plán schůzek a tak se mohla zúčastnit. Její oblíbené seriály jsou Správná pětka a Nemocnice, obdivuje Meg Ryanovou, Toma Hankse a Jodie Fosterovou. Nejraději poslouchá Jewel a Franka Sumatru. Z jídel má ráda saláty, zeleninu, vegetariánský karbanátek a doslova miluje cukrové koláče, popcorn s máslem a fazole JellyBelly. Každý den 30 minut cvičí (hlavně běhá) a bere vitamíny. Její první láskou byl kamarád jejího bratra Sean. Nejraději vzpomíná na setkání s jejím oblíbencem Leopardem DiCa-priem na premiéře "The Ice Storm". Sebe popisuje: "Jsem ráda sama a nejsem moc společenská". Byla také oceněna časopisem Teen People r. 99 jako nejoblíbenější TV herečka. Vidět ji ještě mimo Ledové bouře a Dawsonova světa v Podezřelém chování, Pomstě, Go, Muppetech z vesmíru, Skvělích chlapech, v Téměř dokonalém zločinu a nejnověji ve filmech Opuštěná a Phone Booth. V roce 1998 byla zvolena "Kočkou" roku.

Osobní info:
Otec:
Marty Holmes (právník)
Matka: Kathleen Holmes (v domácnosti)
Výška: 172 cm
Váha: 50 kg
Barva očí: hnědá
Barva vlasů: hnědá
Oblíbené:
Filmy:
"Šestnáct svíček", Svatba mého nejlepšího přítele"
1. film který viděla: "E.T."
Seriály: "Správná pětka", "Pohotovost"
Herci: Tom Hanks, Meg Ryan, Jodie Foster
Hudební interpreti: Sarah McLachlan, Tracy Chapman, Frank Sinatra, Jewel, The Dave Matthews Band, Natalie Merchant
Režiséři: Woody Allen, Ron Howard, Oliver Stone
Knihy: "Snow Falling on Cedars" od Davida Gutersona, "The Awakening" od Kate Chopin
Činnosti: tanec, běh, čtení, poslech hudby, koukání na TV
Filmografie:
2006 - Batman Begins 2 (Batman začína 2) ..."Rachel Dawes" (nepotvrzeno)
2006 - Factory Girl
2006 - Shame of You
2005 - Thank You for Smoking ..."Heather Holloway"
2005 - Batman Begins (Batman začína) ..."Rachel Dawes"
2004 - First Daughter (Láska na hlídání) ..."Samantha Mackenzie"
2003 - Pieces of April (Večeře s April)
2002 - The Singing Detective (Detektiv) ..."Nurse Mills"
2001 - Westward (Na západ) ...""
2001 - Abandon ..."Katie Burke"
2001 - Phone Booth (Telefonní budka) ..."Pamela McFadden"
2000 - The Gift (Téměř dokonalý zločin) ..."Jessica King"
2000 - Wonder Boys (Skvělí chlapi) ..."Hannah Green"
1999 - Muppets From Space (Muppets z vesmíru) ...neuváděna v titulcích
1999 - Go! (Go!) ..."Claire Mongomery"
1999 - Teaching Mr. Tingle (Pomsta) ..."Leigh Ann Watson"
1998 - Disturbing Behavior (Podezřelé chování) ..."Rachel Wagner"
1998 - Dawson's creek (Dawsonův svět - seriál) ..."Joey Potter"
1997 - The Ice Storm (Ledová bouře) ..."Libbets Casey"

Tom Welling FOTKY

25. března 2008 v 18:00 | terinečka

Fotky Ashley Tisdale

24. března 2008 v 19:29 | terinka
Ashley Tisdale (I)
Ashley Tisdale (I)
Ashley Tisdale (I)
Ashley Tisdale (I)
Ashley Tisdale (I)
Ashley Tisdale (I)
Ashley Tisdale (I)
Ashley Tisdale (I)
Ashley Tisdale (I)
Ashley Tisdale (I)
Ashley Tisdale (I)
Ashley Tisdale (I)

elegantní paris

24. března 2008 v 19:29 | terinka
Freshly Tanned Paris Hilton Sets Off on Her World Tour
Freshly Tanned Paris Hilton Sets Off on Her World Tour

Amy Winehouse na ulici

24. března 2008 v 18:54 | terinečka

Amy WinehouseAmy WinehouseAmy Winehouse

Hiltnovy sestry na nákupech:-D

24. března 2008 v 18:53 | terinka
Včera 22:04 | Nadia | Paris Hilton
Paris Hilton
Paris, Nicky, Benji and David
Paris, Nicky, Benji and David

Keira bude zpěvačkou?

24. března 2008 v 18:53 | terinečka

Britská kráska Keira Knightley dochází v Londýně na hodiny zpěvu. Na otázky médií zda chce být zpěvačkou odpověděla rozverně: "Proč ne, když může zpívat Paris Hilton či Heidi Montag, tak proč by ne Keira?"

Na fotkách je v Londýně na ulici kde si povídá se svým známým :-)
Keira KnightleyKeira KnightleyKeira KnightleyKeira KnightleyKeira KnightleyKeira KnightleyKeira Knightley
 
 

Reklama