Ian Somerhalder♥♥

další fota

1. července 2008 v 21:45 | Zamilovaná terezka :D
Ian SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan Somerhalder

Ian Somerhalder-krasavec !♥

30. června 2008 v 21:45 | Zamilovaná terezka :D
Ian SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderJááááááJ!Ian SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderoOOOOOoooo...Ian SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderTy jo .. Já z něho nemožuIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderIan SomerhalderTak tady bych ho nepoznala :DIan Somerhalder

info

29. června 2008 v 21:44 | Zamilovaná terezka :D

Ian Somerhalder

herec, model

Datum narození: 08.12. 1978 (29 let) Místo narození: Covington, Louisiana, USA Znamení: Střelec
Filmografie:
2006TV: The Movie ...
2006Pulse (Pulse) ...Dexter
2004V rukách nepřítele (In Enemy Hands) ...U.S.S. Swordfish: Danny Miller
2004Asylum ...Adam Knight
2004Ztraceni (TV) (Lost) ...Boone Carlyle
2004Fearless ...Jordan Gracie
2004Old Man and the Studio, The ...Matt
2002Rules of Attraction, The ...Paul Denton
2002Pravidla vášně (The Rules of Attraction) ...Paul Denton
2002Changing Hearts ...Jason Kelly
2001Anatomy of a Hate Crime ...Russell Henderson
 
 

Reklama